TraduceGratis

Universal Vista Inspirat Brico Pack

Als je niet de laatste versie van het Microsoft besturingssysteem hebt, dan biedt Universal Inspirat Brico Pack jou de kans om volledig het uiterlijk van je Windows XP te veranderen, zodat het er heel erg uit ziet als de nieuwe Windows Vista.

Universal Vista Inspirat Brico Pack bevat aanpassingen aan het ontwerp van de toepassingen, werkbalken die beter werken en nieuwe, meer opvallende iconen.

Voeg originaliteit toe aan je computer met nieuwe bureaublad achtergronden en tot aan vier verschillende manieren om je scherm te versieren. Met Universal Vista Inspirat Brico Pack heb je nu een nieuwe manier om je bestanden te organiseren en een volledig aangepaste grafische omgeving, van de menu’s tot aan de verschillende elementen van de instellingen.

Universal Vista Inspirat Brico Pack is heel eenvoudig te gebruiken. Het is gebaseerd op werkbalken die een verschillend gevoel geven aan de programma’s. Het bestaat uit specifieke balken die de kleur van de bestanden veranderen (iColorFolder) en rechtstreeks de iconen transformeert (barra Y’Z).
Download

Programmanaam
Universal Vista Inspirat Brico Pack

Besturingssystemen
Windows

Categorie
Visuele Stijlen(XP)

Laatste Versie
Universal Vista Inspirat Brico Pack 2.0

Voor het laatst Geupdate
25-02-2011

Soort licentie
Freeware

Bestand Grootte
27.64 MB

Gecontroleerd tegen Virus
No