TraduceGratis

Nokia PC Suite

Als je een Nokia mobiele telefoon hebt, wacht dan niet langer om te genieten van de vele eigenschappen van Nokia PC Suite. Je zult snel de voordelen zien van het synchroniseren van je mobiel en je computer.

Met Nokia PC Suite kun je alle informatie, die vervat is in je mobiel, overzetten naar je computer en een veilige kopie van je gegevens maken zodat je het kunt terughalen zodra je het nodig hebt.

Het is een volledige gratis dienst die je kunt gebruiken om in beide richtingen foto’s over te zetten, liedjes, video’s, ringtonen, spelletjes en allerlei soorten andere toepassingen. Schrijf je berichten gemakkelijker vanuit het toetsenbord van je computer. Met Nokia PC Suite kun je jouw contacten bewerken en organiseren en een to-do lijst schrijven en het dan overzetten naar je mobiel.
Nokia PC Suite is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het is beschikbaar in meer dan 30 talen, compatibel met Windows Vista en het zal goed werken met zowel een draadloze als een kabelaansluiting (met bluetooth of met infrarood).
Download

Programmanaam
Nokia PC Suite

Besturingssystemen
Windows

Categorie
Toepassingen

Laatste Versie
Nokia PC Suite 7.1.62.1

Voor het laatst Geupdate
03-06-2010

Soort licentie
Freeware

Bestand Grootte
38.73 MB

Gecontroleerd tegen Virus
No