TraduceGratis

AVIcodec

Heb je wel eens problemen met het afspelen van een van je video's? Vertelt je gewone mediaspeler je dat het een bepaalde video niet kan lezen omdat het deze niet herkent? Er is geen reden tot wanhoop, want nu heb je AVIcodec zodat je kunt zien wat er aan de hand is.

Deze geweldige applicatie verschaft je de informatie over de codecs die nodig zijn om de films af te kunnen spelen. Dit zijn de zogenaamde "vertalers" waarmee het mogelijk is om bestanden te bekijken. Dus als een van deze codecs ontbreekt, kun je niet van bepaalde audiovisuele materialen genieten.

En daarom maakt AVIcodec een lijst van de codecs die geïnstalleerd zijn op je computer, welke versie deze ook heeft. Daarnaast markeert het in de lijst de codecs die essentieel zijn voor bepaalde soorten bestanden.

Hoewel het programma niet de mogelijkheid heeft om de codecs die je nodig hebt te downloaden, kan het je wel de verschillende bronnen op het internet aanwijzen waar je ze kunt vinden, zodat je niet helemaal handmatig hoeft te gaan zoeken wat vervelend kan zijn.

Zorg ervoor dat je niet meer gefrustreerd raakt, maar dat je kunt zien wat je wilt. Download AVIcodec en je problemen zijn voorbij.
Download

Programmanaam
AVIcodec

Besturingssystemen
Windows

Categorie
Codec

Laatste Versie
AVIcodec 1.2 b113

Voor het laatst Geupdate
21-04-2010

Soort licentie
Freeware

Bestand Grootte
557.33 kB

Gecontroleerd tegen Virus
Ja