Download Internet Explorer free

Freeware
16-04-2011
35.25 MB
Browsers
No
Windows
5/5
0/5

Description of Internet Explorer

Internet Explorer blijft niet achter ten opzichte van haar concurrenten Firefox of Opera en lanceert een nieuwe versie van de webbrowser, Internet Explorer 7.0.

Internet Explorer is verbeterd wat betreft de interface, waardoor de internetpagina minder ruimte inneemt op het scherm van uw PC.

Maar dat is niet alles, u kunt ook de inhoud van de pagina (tekst en afbeeldingen) vergroten dankzij de zoomfunctie. Dit biedt grote voordelen voor gebruikers met een beperkt visueel vermogen.

Deze versie biedt als nieuwigheid het gebruik van tabbladen waarmee u heel wat tijd zult besparen. U zult namelijk nog maar één venster moeten openen om verschillende websites te bekijken.

Met Internet Explorer kunt u automatisch websites afdrukken en op eender welk moment snel toegang vinden tot uw groepen met favorieten, de zoekgeschiedenis en de nieuwe abonnementen op de RSS kanalen.

De nieuwe versie biedt een hoger niveau aan privacy en beveiliging bij het bezoeken van een website en het gebruik van wachtwoorden en credit cards (door “phishing” te vermijden). Internet Explorer laat u toe de vensters, de standaardinstellingen en pop-ups te beheren.

Gerelateerde programma’s aan Internet Explorer