TraduceGratis

Skype

Heb je altijd al op een comfortabele en goedkope manier met je vrienden en familie willen communiceren? Dat kan nu met Skype. Met dit programma kun je contact opnemen met andere mensen met behulp van je computer, net alsof je aan de telefoon bent.

Wat het meest bijzonder aan dit programma is is dat je de mogelijkheid hebt om met je vrienden en familie te praten met behulp van een microfoon en een webcamera. Op deze manier kun je ze in realtime zien en naar ze luisteren.

Daarnaast kun je met Skype ook chatberichten uitwisselen (zoals met elk instant messaging programma), bellen naar vaste of mobiele telefoons (voor een heel laag tarief) en zelfs, als dat nodig, is geld versturen via "Paypal".

Bovendien werkt het programma als een echte telefoon, want je kunt een gewoon telefoonnummer krijgen waarmee je telefoontjes kunt ontvangen, en het heeft een automatisch antwoordapparaat en een telefoonboek. Het heeft ook dienst voor gemiste telefoontjes en je kunt je status instellen die door je contacten wordt gezien (zoals "bezet", "afwezig" en "beschikbaar").

Aarzel geen seconde meer en download nu Skype, een van krachtigste en meest betrouwbare communicatieprogramma's van vandaag.
Download

Programmanaam
Skype

Besturingssystemen
Windows

Categorie
VoIP Centrum

Laatste Versie
Skype 8.21.0.10

Voor het laatst Geupdate
17-05-2018

Soort licentie
Freeware

Bestand Grootte
59.98 MB

Gecontroleerd tegen Virus
No